×

Zet uw sportkampioenen mee in de bloemetjes!

Gepost op woensdag 22 mei 2024

Op zondag 25 augustus zetten we om 16.30 uur de Herentalse sportkampioenen in de schijnwerpers met onze kampioenenhuldiging op de Grote Markt. Onze stad heeft onder zijn inwoners immers heel wat sportieve kampioenen. We tonen met deze huldiging dan ook graag onze waardering voor deze kampioenen en hun entourage.

Hebt u als individu of team, in de periode van 1 juli 2023 tot en met 30 juni 2024, een uitzonderlijke sportieve prestatie geleverd? Laat het ons weten door het formulier in te vullen op www.herentals.be/kampioenenhuldiging. Kandidaturen indienen kan van 1 tot en met 30 juni. Let op: uw kandidatuur moet vergezeld zijn van een foto van de atleet of ploeg en de nodige bewijsstukken (uitslag, foto van het podium, krantenartikel).

Uit alle kandidaturen selecteert de stad bovendien drie kandidaten voor de stemming van Sportverdienste van het Jaar. Van 5 tot en met 18 augustus bepaalt u via een online stemming wie van de drie de sportverdienste van Herentals 2024 wordt.

Onder het motto 'zien sporten, doet sporten' hoopt het stadsbestuur om met de huldiging bij te dragen aan het promoten van sport en bewegen als belangrijk onderdeel van het fysiek, sociaal en mentaal welzijn van de Herentalsenaren.