×

Twee dagen Seniorenfeest

Gepost op maandag 10 oktober 2022

Op maandag 24 en dinsdag 25 oktober vindt telkens om 14 uur het Seniorenfeest plaats in cultuurcentrum ’t Schaliken. Alle senioren, maar ook niet-senioren, zijn welkom. Voor maar 7 euro kunt u genieten van een concert. Daarbij krijgt u bij het binnenkomen ook twee gratis drankbonnen.

Manoush speelt de voorstelling Stole from the Fifties. De zangeressen Marijke Hulsmans, Marianne Van Gemert en Elke Smeets brengen heerlijke close harmony, grimmige jailhouse rock en naoorlogse freedom swing. Zij worden bijgestaan door een groep uitstekende muzikanten.

Als u in een deelgemeente woont en moeilijk in het stadscentrum raakt, dan kunt u gratis de stadsbus nemen. Op maandag 24 oktober vertrekt de bus om 13 uur in Noorderwijk aan de voorkant van het Dorpshuis. Op dinsdag 25 oktober vertrekt de bus om 13 uur in Morkhoven aan ‘t Kapelleke (hoek Wiekevorstseweg en Kapelstraat) en rijdt daarna nog langs Berkemus. Om 16.30 uur vertrekt de bus vanuit Herentals om iedereen aan de afgesproken plaatsen weer af te zetten. Inschrijven voor het busvervoer is niet nodig.