×

Tarzan en Jane geven het goede voorbeeld in het Netepark

Gepost op dinsdag 13 juni 2023

Op zaterdag 1 juli openen de buitenzwembaden van het Netepark. Naast de zwembaden kunt u ook genieten van de minigolfbanen, het BMX-parcours, de grote speeltuin, de trampolines en de cafetaria met groot terras. De speeltuin opent om 9 uur, de rest van het domein om 10 uur.

Vanaf dit jaar moet u uw identiteitskaart tonen voor u het domein binnen mag. Dat moet mogelijke ruziemakers uit het Netepark houden.

In het Netepark geldt al jaren een dresscode, die ondertussen ook in vele andere zwembaden van kracht is. U mag enkel zwemmen in strakke, aansluitende zwemkleding gemaakt van zwemstof, boven de knie en zonder zakken. Onder meer losse shorts, bermuda’s en onderbroeken zijn niet toegestaan. De dresscode zorgt voor de best mogelijke waterkwaliteit, hygiëne en netheid in de baden.

Heeft u de juiste zwemkledij bij? Neem dan een selfie met Tarzan en Jane, tag de Facebook-pagina van het Netepark en win tien gratis zwembeurten en vijf jetons voor de geur- en stoombaden. De wedstrijd loopt van 1 juli tot 3 september.