×

Strava Challenge Neteland

Gepost op dinsdag 20 februari 2024

Van maandag 4 tot en met zondag 31 maart dagen de vijf Neteland-gemeenten elkaar uit in de grote Strava-challenge. Met behulp van de Strava-app, die eenvoudig uw loop- en wandelactiviteiten bijhoudt, gaan Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Olen en Vorselaar de sportieve strijd aan. Het doel? De begeerde titel van de sportiefste gemeente van Neteland. 

Sluit aan bij de Strava-club Herentals Neteland 2024! Stuur een verzoek om lid te worden en vanaf 29 februari wordt uw uitnodiging geaccepteerd. Vergeet niet uw sporthorloge of smartphone te koppelen aan de Strava-app voor automatische registratie. Let op: als u gaat wandelen, stel dan zeker de activiteit in op hardlopen! Dan tellen deze kilometers ook mee in de Strava-club Herentals Neteland 2024.

De Strava-clubs in elke Neteland-gemeente volgen welke gemeente de meeste kilometers aflegt. De gemeente met de hoogste gemiddelde kilometers per inwoner wint de trofee.
Belangrijk: de behaalde kilometers moeten telkens uiterlijk op elke zondag van de week om 22 uur geüpload zijn. De kilometers die zichtbaar zijn om 22 uur worden gebruikt voor de challenge. De challenge stopt op zondag 31 maart om 22 uur.

Er zijn ook individuele prijzen: de top 3 die het meeste kilometers heeft afgelegd per gemeente, wint een zeer leuke prijs, bovenop eeuwige roem.