×

Resultaten flitsmarathon politiezone Neteland

Gepost op dinsdag 5 april 2022

Ook politiezone Neteland nam deel aan de grootschalige flitsmarathon vorige week. Op woensdag 23 maart werden tussen 7 uur  ’s morgens en 18 uur ’s avonds in totaal 2.014 voertuigen gecontroleerd. Vooral in de zone 30 werden veel bestuurders betrapt op te snel rijden.

In de Streepstraat in Morhoven, binnen de zone 30, werden 120 voertuigen gecontroleerd. Maar liefst 40 reden er te snel reden.

In Kamergoor in Herentals (zone 50) reden 16 van de 122 gecontroleerde bestuurders te snel.

Op de Aarschotseweg in Herentals (zone 70) werden 626 voertuigen gecontroleerd. Hier reden slechts twee van hen te snel. Wel werden daar twee processen-verbaal opgesteld voor niet-gekeurd rijden. Een bestuurder ontving een onmiddellijke inning voor gsm-gebruik achter het stuur.

Op de Herentalse Steenweg in Herenthout, ter hoogte van Happyland (zone 70), werden 1.146 bestuurders gecontroleerd op hun snelheid; vijf reden er te snel. Een van hen reed 110 km/u. Een bestuurder kreeg een waarschuwing omwille van een keuringsprobleem en twee kregen een proces-verbaal omdat hun voertuig niet tijdig gekeurd werd. Ook op de Herentalse Steenweg werd een bestuurder betrapt op gsm-gebruik achter het stuur.