×

Publieke raadpleging start- en procesnota RUP Sportpark Sint-Janneke

Gepost op dinsdag 30 april 2024

Het stadsbestuur wil de sportsite van Sint-Janneke vernieuwen. De site moet de thuisbasis worden voor een aantal sportclubs, maar ook een plek met meerwaarde voor de buurt, met ruimte voor zachte recreatie en ontmoeting. De site wordt ook zodanig aangelegd dat de effecten van de klimaatverandering ter plaatse opgevangen kunnen worden.

Het stadsbestuur organiseert van 1 mei tot 30 juni 2024 een publieke raadpleging over de start- en procesnota van het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) Sportpark Sint-Janneke. Tijdens deze periode kan u de start- en procesnota raadplegen, online en bij het stadsloket in het administratief centrum (Augustijnenlaan 30, Herentals).

Op 29 mei worden de eerste ontwerpvoorstellen voor de site en de startnota van het RUP toegelicht tijdens een infomoment. U krijgt dan  de gelegenheid om te reageren op het plan. Het infomoment vindt plaats in de loges van VC Herentals (Herenthoutseweg 118, Herentals), van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Eventuele reacties op de start- en procesnota van het ruimtelijk uitvoeringsplan Sportpark Sint-Janneke kunnen tot en met 30 juni 2024 ingediend worden:

  • met een e-mail gericht aan info@herentals.be;
  • met een brief gericht aan College van burgemeester en schepenen, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals;
  • door afgifte tegen ontvangstbevestiging aan het stadsloket, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals.