×

Provinciale infonamiddagen van Vogelbescherming Vlaanderen vzw

Gepost op dinsdag 1 juni 2021

Houdt u van vogels en andere wilde dieren en wilt u daar graag tijd voor vrijmaken? Dan bent u hartelijk welkom bij de provinciale afdelingen van Vogelbescherming Vlaanderen vzw. De provinciale afdelingen zijn opgebouwd uit vrijwilligers – de vogelbeschermengelen – die de oren en ogen in het veld zijn. De vrijwilligers zetten zich in voor de bescherming van uilen en roofvogels in hun buurt, informeren buurtbewoners over actuele thema’s en zoveel meer.

Welke uw interesse ook is (kennis over vogels en wilde dieren, communicatie of organisatie),  Vogelbescherming Vlaanderen vzw verwelkomt u met open armen. Samen met u wil de organisatie haar werking en campagnes op lokaal niveau beter bekendmaken. Zelfs als u zich maar enkele uren per maand kunt vrijmaken, kunt in één van de provinciale afdelingen schitteren.

Via de provinciale infonamiddagen maakt de organisatie u wegwijs binnen Vogelbescherming Vlaanderen vzw, de vrijwilligerswerking en de campagnes. De infonamiddag voor provincie Antwerpen vindt plaats op  zaterdag 5 juni van 14 tot 16.30 uur.

Al zin gekregen om onze provinciale afdelingen te ontdekken via een online infosessie vanuit uw kot of vanop uw terras? Schrijf u dan in via: vogelbescherming.be/de-vereniging/werkgroepen/provinciale-afdelingen. Past de infonamiddag niet in uw agenda, maar bent u toch geïnteresseerd? Surf dan als de bliksem naar www.vogelbeschermengel.be of mail gewoon naar afdelingenteam@vogelbescherming.be.

Wist u bovendien dat Vogelbescherming Vlaanderen lokaal sterk samenwerkt met Vogel Opvangcentrum Neteland (VOC Neteland)? Dat is een opvangcentrum van vogels en wilde dieren in nood in Herenthout. Ontdek meer over hun werking en hoe u lid of vrijwilliger kan worden via https://www.vocneteland.be/.