×

Openbaar onderzoek over gemeentelijke stedenbouwkundige verordening inzake financiële stedenbouwkundige lasten bij omgevingsvergunningen

Gepost op dinsdag 23 april 2024

Op 2 april heeft het college van burgemeester en schepenen het ontwerp van de gemeentelijke stedenbouwkundige verordening inzake financiële stedenbouwkundige lasten bij omgevingsvergunningen principieel goedgekeurd. Het organiseert nu van 26 april 2024 tot en met 25 mei 2024 een openbaar onderzoek over dit ontwerp. Gedurende deze periode is het ontwerp te raadplegen op www.herentals.be/informatie/openbaar-onderzoek. Wie het ontwerp wil komen inkijken in het administratief centrum, kan daarvoor een afspraak maken met het stadsloket (tel. 014-28 50 50).

Opmerkingen of bezwaren bij het ontwerp kunnen tot uiterlijk 25 mei 2024 ingediend worden, met een e-mail naar info@herentals.be of met een brief aan College van burgemeester en schepenen, Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals. Opmerkingen en bezwaren bij het ontwerp kunnen ook tegen ontvangstbevestiging afgegeven worden aan het stadsloket in het administratief centrum (Augustijnenlaan 30, Herentals).