×

Mijn Verbouwlening gaat digitaal aan 2,75 %

Gepost op dinsdag 5 maart 2024

Mijn VerbouwLening is een initiatief van de Vlaamse Overheid, waarmee u renovatiewerken kan financieren. Naast isolatiewerken, kan u ook lenen voor het plaatsen van een warmtepomp, zonneboiler, zonnepanelen, binnenrenovatie of het veilig maken van de elektriciteit.

U kan maximaal 60.000 euro lenen aan de hand van goedgekeurde offertes. De looptijd van de lening is maximaal 25 jaar. Er zijn geen dossierkosten, maar opgelet, geld lenen kost ook geld: de rentevoet werd aangepast naar 2,75 %.

Sinds 1 februari is het niet meer mogelijk om de kredietaanvraag in te dienen via de post. Voortaan moet u de aanvraag doen via het online loket van Vlaanderen.

Wilt u Mijn VerbouwPremie combineren met Mijn VerbouwLening? Duid dan bij de aanvraag van Mijn VerbouwPremie aan dat u voor de investering een Mijn VerbouwLening heeft aangevraagd. De premie zal dan aangewend worden als vervroegde afbetaling van uw Mijn VerbouwLening.

Het woon- en energieloket kan u helpen met zowel uw aanvraag voor een Mijn VerbouwLening als voor het indienen van uw Mijn VerbouwPremies. Maak een afspraak online of telefonisch: 014-28 50 50.

Meer inlichtingen via de onderstaande link of op het telefoonnummer 014-53 53 00.