×

Lopers en wandelaars: doe mee aan de ‘Battle of Strava-Neteland’

Gepost op woensdag 26 mei 2021

Houdt u van lopen en/of wandelen en haalt u extra motivatie uit een beetje competitie? Goed nieuws! Van maandag 31 mei tot en met 6 juni nemen de vijf Neteland-gemeenten het tegen elkaar op in een wedstrijd via de sportapplicatie Strava. Tijdens de ‘Battle of Strava-Neteland’ strijden we om de titel sportiefste gemeente van Neteland.  

Hoe werkt het? 

 

  • Word lid van de club ‘Herentals 2021’ op Strava. Vanaf 31 mei accepteren we uw verzoek. 
  • Ga in de periode 31 mei tot en met 6 juni (hard)lopen of wandelen, voeg uw prestatie(s) toe als ‘hardloopactiviteit’ op uw persoonlijk Strava-profiel. Uw activiteit wordt automatisch in de Strava-club van uw gemeente opgeslagen. Tip: wilt u een wandeling toevoegen aan de club? Neem deze dan ook op als ‘hardloopactiviteit’. Zo wordt de activiteit zeker opgeslagen.
  • De gemeente die op 6 juni middernacht het meest aantal kilometers heeft afgelegd (we houden rekening met het aantal inwoners), wordt met een beker bekroond tot de sportiefste gemeente van Neteland.
  • We geven op regelmatige basis een tussenstand op sociale media. U kan bovendien de tussenstand ook zelf opvolgen in Strava. 

Meer info over de wedstrijd, de werkwijze van Strava en hoe u uzelf kunt aansluiten bij de Strava-club 'Herentals 2021' vindt u in het document bij onderstaande links.Haal uw sportiefste kant boven en breng Herentals mee naar de top! 

Leuk extraatje: We voorzien ook een prijs ter waarde van 50 euro voor de meest actieve persoon per gemeente. Hoe meer kilometers u dus aflegt in Strava, hoe beter.