×

Infomarkt werpt licht op beleidsplan

Gepost op maandag 6 februari 2023

Het stadsbestuur werkt aan een nieuw gemeentelijk beleidsplan ruimte. Als eerste stap is er een conceptnota opgesteld over de uitdagingen op korte en lange termijn op het gebied van wonen, klimaat, natuur en mobiliteit en over de ambities die een idee geven van de gewenste toekomstige ontwikkeling van onze stad.

U kunt de volledige conceptnota tot 1 april 2023 raadplegen bij het stadsloket (Augustijnenlaan 30) tijdens de openingsuren en op www.herentals.be/beleidsplan. Eventuele reacties bij de conceptnota kunt u tot 1 april 2023 indienen bij het college van burgemeester en schepenen, als aangetekende zending naar Augustijnenlaan 30, 2200 Herentals, tegen een ontvangstbewijs af te geven aan het stadsloket (Augustijnenlaan 30) of door een e-formulier in te vullen op www.herentals.be/beleidsplan.

Op woensdagavond 15 februari presenteert het team externe ontwerpers de hoofdlijnen van het beleidsplan en werpt het een licht op de conceptnota. Nadien beantwoorden het team en medewerkers van de stedelijke administratie uw vragen over het beleidsplan. Deze infomarkt heeft plaats van 19 tot 21 uur in zaal ’t Hof (Grote Markt 41).