×

Gratis tuinhandschoenen bij aankoop van compost of potgrond op het recyclagepark

Gepost op dinsdag 28 maart 2023

Koopt u in april Vlaco-compost, -topdressing of -potgrond op het recyclagepark, dan krijgt u een prachtig paar tuinhandschoenen cadeau; één paar tuinhandschoenen per klant en dit zolang de voorraad strekt. 

Vlaco-compost is een duurzame bodemverbeteraar, zorgvuldig gerecycleerd uit organisch materiaal. U sluit de biologische kringloop en u kiest voor een 100 % natuurlijk en multifunctioneel inzetbaar product.

Niet alleen de bodem en alles wat daarop groeit, beleeft er profijt aan, ook het klimaat viert mee. Door duurzame Vlaco-compost te gebruiken, realiseert u immers een opmerkelijke voetafdrukvermindering. En u geniet mee van een mooier gazon, prachtige bloemen en planten en een heerlijke eigen oogst!

Tenslotte heeft compostgebruik ook heel wat in petto om uw tuinbodem natuurlijk te wapenen tegen langere droogte- en hitteperiodes én plotse, felle regenval. Een compostkuur verbetert de waterhuishouding van de bodem, want met compost steekt u een spons in de grond. Compost verrijkt de bodem met humus. Deze humus zorgt ervoor dat de bodem meer water kan vasthouden. En dat is positief bij droogte (er is langer water beschikbaar), maar ook wanneer er op korte tijd net heel veel regen valt (een spons kan veel water opslorpen).