×

Extra boosterprik mogelijk vanaf 12 september

Gepost op maandag 29 augustus 2022

Om ons te beschermen tegen een eventuele golf van besmettingen in de winter, heeft de Interministeriële Conferentie (IMC) Volksgezondheid beslist om vanaf begin september een ‘herfstbooster’ tegen COVID-19 aan te bieden. Iedereen ontvangt een uitnodiging. Als eerste worden de risicogroepen uitgenodigd. Dit zijn de mensen met verlaagde immuniteit, 65-plussers en zorgverleners. Nadien volgt de rest van de 18-plussers.

Vaccinaties op domein Teunenberg in Olen

Inwoners uit Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Kasterlee, Lille, Olen en Vorselaar kunnen voor de herfstbooster terecht op het voormalig militair domein Teunenberg in Olen (Boerenkrijglaan 51/B). Het vaccinatiecentrum opent van 12 september tot eind oktober.

Boek uw afspraak online

Een afspraak maken doet u op covidvaccin.doclr.be met de code in uw uitnodiging. Lukt het niet online? Contacteer dan het callcenter via 014-80 09 80. U kan het callcenter van maandag tot vrijdag bellen, van 9 uur tot 12.30 uur.

  • Voor informatie over de vaccinatiestrategie kunt u terecht op het gratis telefoonnummer 1700 of bij de corona-infolijn: 0800 14689.
  • Een afspraak maken of wijzigen? Dat kan gemakkelijk en zonder wachttijd via www.laatjevaccineren.be.
  • Heeft u een dringende vraag, dan kan u die mailen naar vaccinatie@elzmiddenkempen.be met vermelding van uw rijksregisternummer.