×

“Duur”zaam is goedkoop! Leer besparen door duurzaam te leven

Gepost op dinsdag 17 september 2024

Slimme en bewuste keuzes kunnen jaarlijks een flinke besparing opleveren. Denk aan het verminderen van de afvalberg, het besparen op kleding, energie en dagelijkse aankopen. Tijdens het themacafé “Duur”zaam is goedkoop delen experts hun beste tips en tricks om u te helpen een duurzamer leven te leiden zonder dat het uw portemonnee belast.

Herentals heeft bovendien tal van lokale initiatieven die u kunnen ondersteunen bij een duurzaam leven. Deze organisaties stellen zich tijdens dit themacafé graag aan u voor en laten zien hoe zij u kunnen helpen om kosten te besparen op een milieuvriendelijke manier: van energiezuinige oplossingen tot circulaire economie en hergebruik. U ontdekt er hoe u, samen met de stad, kunt werken aan een betere toekomst.

Het themacafé heeft plaats op donderdag 26 september, van 19 tot 22 uur, in ontmoetingsruimte De Cirkel (Lierseweg 132/A, naast de kringloopwinkel). De toegang is gratis en elke bezoeker krijgt een gratis consumptie en een goodiebag met duurzame verrassingen. Zo gaat u niet alleen met een hoofd vol nieuwe ideeën naar huis, maar ook met praktische hulpmiddelen om meteen aan de slag te gaan!