×

Aangepaste verkeerssituaties

Gepost op dinsdag 9 juli 2024
  • Op zaterdag 13 juli vindt op de Grote Markt de Zomermarkt plaats. Hierdoor zal er van 12 tot 23 uur geen verkeer mogelijk zijn op de volledige Grote Markt.

    De enkelrichting in de Kloosterstraat en Koppelandstraat, tussen Grote Markt en Nonnenstraat, wordt dan tijdelijk opgeheven en de straten worden doodlopend gemaakt ter hoogte van de Grote Markt.
     
  • De Zandstraat is elk weekend in de maanden juli en augustus Winkelwandelstraat en daarom afgesloten van vrijdag om 9 uur tot en met zaterdag om 18 uur. Op zaterdag 13 juli zal de Zandstraat eenmalig langer afgesloten blijven tot 23 uur.
     
  • Door het ruitertornooi van de Bavodravers wordt Lankem tussen 7 en 19 uur afgesloten voor het autoverkeer tussen Roetershoek en Kruisstraat op zondagen 14, 20, 21 en 28 juli.
     
  • Op zaterdag 13 juli houdt Lierse Supportersclub De Klokkenververs een familiebarbecue op parking Stadspark. Hierdoor is parking Stadspark parkeer- en verkeersvrij van vrijdag 12 juli, om 11 uur, tot en met zondag 14 juli, om 6 uur. Er worden wel zes parkeerplaatsen tijdelijk voorbehouden aan het begin van de parking voor de gasten van Hotel Karmel.
     
  • Op zaterdag 20 en zondag 21 juli organiseren de bewoners van de Lisstraat een straatfeest. Hierdoor is er geen doorgaand verkeer mogelijk op het laatste doodlopende stuk van de Lisstraat op zaterdag 20 juli vanaf 12 uur tot en met en zondag 21 juli om 21 uur.