×

Aangepaste verkeerssituaties

Gepost op dinsdag 19 september 2023
  • Op zaterdag 23 en zondag 24 september organiseren de bewoners van Wochterberg een garageverkoop en een straatfeest. Wochterberg is daarom afgesloten voor het doorgaand autoverkeer op zaterdag 23 september van 8 tot 17 uur en op zondag 24 september van 15 tot 21 uur.
     
  • Cultuurcentrum ’t Schaliken opent zijn cultuurseizoen traditiegetrouw met een openingsfeest op de laatste zondag van september. Hiervoor moet de noordkant van de Grote Markt worden afgesloten voor alle verkeer op zondag 24 september, van 12 tot 20 uur.
     
  • Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober organiseert Handelshart Herentals de jaarlijkse Herfstshopping. Hiervoor zal de Zandstraat tijdelijk worden afgesloten voor het autoverkeer van vrijdag 29 september, 9 uur, tot en met zondag 1 oktober, 21 uur. De Bovenrij, Kerkstraat, Grote Markt en Hofkwartier worden afgesloten van zaterdag 30 september, 8 uur, tot zondag 1 oktober, 21 uur.
     
  • Op zaterdag 30 september organiseren de bewoners van de Wipstraat een straatfeest. Hierdoor is er van 15 tot 24 uur geen autoverkeer mogelijk op de servitude achter de Wipstraat.
     
  • Op zaterdag 30 september organiseren de bewoners van Grebbenbos hun straatfeest. Hiervoor moet een deel van Grebbenbos van 14 tot 24 uur worden afgesloten voor het doorgaande autoverkeer.