×

Aangepaste verkeerssituaties

Gepost op dinsdag 22 augustus 2023
  • Door het Farm Festival is er van vrijdag 25 augustus om 12 uur tot en met zondag 27 augustus om 3 uur geen autoverkeer mogelijk in Schravenhage, tussen Hoge Weg en Duipt, en wordt er een enkelrichting ingevoerd in de zandweg Schravenhage, tussen Schravenhage en de Ghellincklaan.
     
  • Op zaterdag 26 augustus is er door een straatfeest van 10 tot 24 uur geen autoverkeer mogelijk in de Ekelstraat, tussen Vogelzang en Goorkens.
     
  • Door een straatfeest in de Beukenlaan is daar op zaterdag 26 augustus, vanaf 10 uur, tot en met zondag 27 augustus om 14 uur geen autoverkeer mogelijk.
     
  • Op zaterdag 26 augustus is er door een straatfeest geen autoverkeer mogelijk in het laatste deel van Wittenberg vanaf 15 uur tot en met zondag 27 augustus om 3 uur.
     
  • Op dinsdag 29 augustus heeft in Morkhoven de jaarlijkse kermisjogging plaats. Hierdoor is er van 12 tot 23 uur geen verkeer mogelijk in de Goorstraat, tussen Sint-Niklaasstraat en Tempels. Op de rest van het parcours is er geen verkeer mogelijk van 18 tot 21 uur. Hat parcours loopt over Goorstraat, Streepstraat, fietspad Herentals-Aarschot, Broekhoven, Bemden, Rode Leeuwstraat en Tempels.
     
  • Door de Septemberkermis is er van woensdag 30 augustus, om 8 uur, tot en met donderdag 7 september, om 12 uur, geen verkeer mogelijk op de Grote Markt.
    De enkelrichting wordt opgeheven in de Kloosterstraat, in de Koppelandstraat, tussen Nonnenstraat en Grote Markt en in de Zandstraat, tussen Collegestraat en Grote Markt.
    In het Hofkwartier, dat dan doodlopend is ter hoogte van de Grote Markt, is alleen plaatselijk autoverkeer toegestaan.
     
  • Op vrijdag 1 september is het ‘Noorderwijk Alive’. De wedstrijd start op de Morkhovenseweg in de richting van Noorderwijk en loopt vervolgens via Witbos naar Hoogton, Voortkapelseweg, Betteleer, Dijssels, Dijssels (Broekhoven), Streepstraat en Braakveld. Op het hele parcours geldt dan van 18 tot 22 uur eenrichtingsverkeer in de rijrichting van de wedstrijd.
    Braakveld is van 8 uur ’s ochtends tot 3 uur ’s nachts volledig afgesloten voor alle verkeer.
    De enkelrichting in de Graanstraat wordt opgeheven van maandag 28 augustus, om 9 uur, tot en met maandag 4 september, om 12 uur. De straat is dan doodlopend ter hoogte van Braakveld.
     
  • Door een straatfeest is er op zaterdag 2 september, tussen 14 en 24 uur, geen autoverkeer mogelijk in de de Paepestraat.