×

Aangepaste verkeerssituaties

Gepost op dinsdag 13 juni 2023

Op vrijdag 16 juni organiseert vrije basisschool De Wegwijzer een autoluwe dag. Daardoor is er van 8 tot 16 uur  geen autoverkeer mogelijk in de Streepstraat, tussen Dorp en Eusselsstraat, en de Rode Leeuwstraat, tussen St.-Niklaasstraat en Tempels.

Op zondag 25 juni organiseren de bewoners van de Ernest Claesstraat en de Wittestraat een straatfeest. Hierdoor is er geen doorgaand autoverkeer mogelijk in het laatste deel van de Ernest Claesstraat op zondag 25 juni, van 10 tot en met 21 uur.

Van woensdag 28 juni, om 8 uur, tot en met zaterdag 1 juli, middernacht is er omwille van de braderij geen autoverkeer mogelijk op de Grote Markt en in de Zandstraat, Bovenrij, Hokwartier en Kerkstraat.

Van vrijdag 30 juni tot en met zaterdag 2 september is de Zandstraat een winkelwandelstraat op vrijdag en zaterdag tussen 11 en 18 uur. Er is dan geen doorgaand autoverkeer mogelijk in de Zandstraat.

Op dinsdag 11 juli viert Morkhoven Vlaanderen Feest. Tussen 10 en 22 uur is er daardoor geen autoverkeer mogelijk in Dorp.

Eind juli is het weer Noorderwijk Feest & Ronde van Noorderwijk. Op dinsdag 25 juli is er tussen 18 en 21 uur geen autoverkeer mogelijk in Koningsveld, Prinsenstraat en de Ghellincklaan.

Op vrijdag 28 juli is er tussen 18 en 21 uur geen autoverkeer mogelijk in de Fabiolastraat, tussen Diesterbaan en Grote Plek, en Diesterbaan, vanaf Boudewijnstraat tot het einde van de straat.

Op zaterdag 29 juli, tussen 7 en 19 uur, en zondag 30 juli, tussen 12 en 20 uur,  is er geen autoverkeer mogelijk in Ring in Noorderwijk, tussen Servaas-Daemsstraat en de Ghellinklaan. Het verkeer wordt omgeleid langs St.-Bavostraat en Olenseweg.

En op zaterdag 29 juli ten slotte is er tussen 7 en 19 uur geen autoverkeer mogelijk in de Ghellincklaan, tussen Ring en Koningsveld.