Zomeren in het Netepark

Gepost op maandag 24 juni 2024

ZOMER 2024

Van zaterdag 29 juni tot zondag 1september zijn de buitenzwembaden van het Netepark geopend. In de zomervakantie kunnen u en uw kinderen niet alleen genieten van de binnen- en buitenzwembaden, maar ook van de minigolfbanen, het BMX-parcours, de grote speeltuin, de trampolines en de cafetaria met groot terras.

U en uw gezin zijn in de zomer iedere dag vanaf 9 uur welkom in de speeltuin en vanaf 10 uur in de (buiten)zwembaden en de rest van het recreatiedomein. Om 20 uur sluiten de recreatieve voorzieningen, maar de ligweide en speeltuin blijven open tot zonsondergang. Let op: in de Stadskrant stond dat het hele recreatiedomein om 20 uur sluit, maar dat klopt dus niet.

U betaalt één prijs voor alle voorzieningen. Geniet dus onbeperkt van onze minigolf, trampolines,... Meer info over onze tarieven vindt u via deze link. Abonnementen zijn het hele jaar door geldig, dus ook in de zomer.

Ochentendzwemmers: opgelet, het ochtendzwemmen start pas om 7.30 uur en loopt tot 8.30 uur.

Het warmwaterzwemmen op vrijdagavond gaat door van 19 - 20 uur. Bij heel grote drukte moeten we mogelijk de sessie last-minute annuleren. 

Avondzwemmen: Dagelijks vanaf 18.30 uur krijgt u korting op het normale tarief. Inwoners betalen nog €3,50 en niet-inwoners €4,00.

Inwoners die enkel naar de speeltuin komen krijgen gratis toegang. Vergeet je e-ID niet om aan te tonen dat je in Herentals woont.